De nieuwe auto’s van vandaag zijn steeds meer uitgerust met slimme technologie├źn die niet alleen bedoeld zijn voor navigatieassistentie, maar ook voor entertainment. Er zijn echter andere super hightech technologie-apparatuur op onze site die een auto op een directe manier veel slimmer maken.

Enkele hightech gadgets voor auto’s

Allereerst wordt het hanteren van een telefoon beschouwd als een overtreding tijdens het rijden en wordt het onderworpen aan een boete (Loi UE R. 412-6-1 van de Wegenverkeerswet). Hetzelfde geval voor het gebruik van helmen en oordopjes (de wet verbiedt ook het gebruik ervan sinds 2015). De Anker Roav Bolt is een betere oplossing om dit te verhelpen. Het is inderdaad een hightech gadget die speciaal is ontworpen met de medewerking van Google. Het is compatibel met sigarettenaanstekers met een vermogen van 12V tot 24V.

Met de spraakassistent van Google die via Anker Roav Bolt in uw auto is ingebouwd, kunt u: bellen, sms’en, naar uw afspeellijst luisteren, spraakmeldingen ontvangen over herinneringen of belangrijke berichten… veilig, tijdens uw rit. Deze hightech gadget kost zo’n vijftig euro.

Er is ook de JBL Link Drive die vergelijkbaar is met die van de Roav Bolt-gadget. In tegenstelling tot de laatste, wordt het verkocht tegen een veel duurdere prijs. Deze hightech gadget heeft een dubbele ruisonderdrukkingsmicrofoon en is uitgerust met een “OK, Google”-functie waarmee de auto slimmer kan zijn. Over het algemeen biedt het hetzelfde voordeel als de Roav Bolt en kan het via een Bluetooth- of AUX-kabel op de autoradio worden aangesloten.

Lees ook: Hoe analyseer je een website in de diepte met de SEO audit! Klik op de link voor meer informatie